Доброволци от Изправи се България редом с Мая Манолова и днес

...
Доброволци от Изправи се България редом с Мая Манолова и днес
Коментари Харесай

Манолова призова министър Гечев за пълно разследване на безразборната сеч

Доброволци от " Изправи се България "  редом с Мая Манолова и през днешния ден се включиха в разчистването персонално, а и с обезпечаването на тежка техника и вода в помощ на потърпевшите от наводняване села Богдан и Каравелово. Лидерът на партията прикани във видео, споделено в персоналния й профил във фейсбук, за съпричастност от всички партии освен през днешния ден, а и през идващите дни.

Мая Манолова приключи предизборната си акция в деня на трагичното събитие и всички старания на екипите на " Изправи се България " в пловдивско бяха ориентирани в организация и помощ към потърпевшите. Манолова прикани и останалите партии да насочат цялото си внимание към унищожените села Богдан и Каравелово. „ Необходима е и финансова помощ за хората тук “, подчерта още тя в живото си включване като прикани служебното държавно управление за цялостно обезщетяване за покъщнината на потърпевшите.

„ Животът на хората би трябвало да бъде възобновен! “, съобщи Манолова.

Лидерът на " Изправи се България "  показа и отнесения над река Балканска мост – резултат от безразборното изсичане на горите съгласно жителите на Каравелово. Според хората от селото всеобщата сеч и изхвърлянето на отпадната дървесина в деретата на реките са измежду главните аргументи за наводнението.

 „ България е несъмнено единствената страна, в която безразборната и безобразна сеч на гората цялостни предприятия, които изкарват милиони на гърба на българската гора! “, сподели Мая Манолова.

В споделените си репортажи Манолова се обърна към служебния аграрни министър Явор Гечев, който по думите й е измамен и е належащо да бъде направено цялостно следствие. „ Трябва да има правила и правилник, и е извънредно време страната да влезе в ролята си на регулатор “, акцентира тя. Първопричината за срутените мостове и съгласно локалните поданици е унищожената гора.

Мая Манолова се ангажира ограничения за спасяването на българската гора да бъде измежду първите дейности на групировката ѝ в идващия парламент дружно с правилник, ограничителен всеобщото потребление на дървесина от огромни предприятия, поглъщащи безсистемно българската гора.

Въз основа на многото получени сигнали от " Изправи се България "  обещаха да създадат разкрития за унищожената гора, отговорните да понесат следствията си и истината да бъде показана.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР